Aquest Nadal els Reis Majos han portat un regal molt especial pel Fernando i han fet realitat el seu somni: rebre un braçalet de capità del RCD Espanyol! Gerard Moreno, un dels capitans pericos i que és un dels ídols de Fernando, ha estat l’encarregat de fer-li entrega del regal al RCDE Stadium.

El nostre protagonista, a més, ha tingut l’oportunitat de saludar el capità blanc-i-blau Javi López i l’entrenador espanyolista, Quique Sánchez Flores.

Aquesta iniciativa, que forma part de la campanya de Nadal que organitza la Fundació Miaportación, consisteix en el fet que persones adultes en situació desfavorable escriuen una carta als Reis Majos per demanar un desig. Gràcies a la Fundació Miaportación es faran realitat els desitjos nadalencs de més de 1.400 persones adultes ateses per entitats socials. 

Des de la Fundació Marianao volem agrair a la Fundació Miaportación i a la Belén, la Reina Maja del Fernando, per fer possible aquest dia tan especial. 

El Fernando té 46 anys i participa al Club Social Marianao, un espai on persones amb malaltia mental comparteixen projectes, gaudeixen del temps de lleure i de ser i sentir-se en comunitat. El Club és un espai d’oci, relació i aprenentatge perquè persones com el Fernando assoleixin els seus objectius.