Alumnes i membres de l’equip educatiu de l’Escola de Noves Oportunitats de la Fundació Marianao han viatjat a Màlaga per participar a la Trobada Nacional d’Escoles de Segona Oportunitat, un esdeveniment que enguany ha celebrat la setena edició i que té per objectiu reunir direccions, equips educatius i alumnat participant d’aquest model d’escola per parlar d’innovació educativa i de solucions contra l’abandonament escolar prematur i l’atur juvenil.

Amb més de 400 persones d’arreu d’Espanya, la trobada ha comptat amb actes institucionals, taules rodones, xerrades, gimcanes i activitats de descoberta de la ciutat de Màlaga. Una jornada per créixer com a xarxa, amb activitats culturals i de treball en xarxa.

Què són les Escoles de Segona Oportunitat?

Les Escoles de Segona Oportunitat (E2O) faciliten a joves d’entre 15 i 29 anys sense feina o titulació un model pedagògic original basat en una formació innovadora a través d’itineraris personalitzats, un reforç en competències bàsiques i laborals, experiències pràctiques en el món empresarial i un suport en demandes socials amb una especial atenció a les persones més vulnerables.