La Jugatecambienta és un espai on les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors del parc de la Muntanyeta de Sant Boi.

Es tracta d’activitats gratuïtes.

A continuació us mostrem la programació d’activitats dels dissabtes del mes d’abril de 2017.

PROGRAMACIÓ

Dissabtes de 11:30 a 14:00h al parc de la Muntanyeta

Dissabte 1 d’abril | TENIM CURA DE LA MUNTANYETA

Participarem en el manteniment del parc: aprendrem a transplantar plantes ornamentals i dissenyar espais ajardinats. Plantació de arbusts i plantes aromàtiques al parc.

Dissabte 8 d’abril | AGAFEM EL CABÀS

Realitzarem un joc per grups que permet treballar el consum de proximitat, el mercat d’intercanvi, la reducció, reutilització i reciclatge de residus o el malbaratament alimentari. A Càrrec de Lavola.

Dissabte 22 d’abril | LES PLANTES QUE FAN OLOR

Taller d’aprenentatge i descoberta de les plantes aromàtiques, culinàries i medicinals. Aprendrem alguns dels seus beneficis, aplicacions i cures.

Dissabte 29 d’abril | QUÈ HI POSEM AL KIT DE SUPERVIVÈNCIA?

Taller de 40 minuts on aprendrem per què augmenta la temperatura del planeta mitjançant uns termòmetres i unes cúpules que il·lustren l’efecte hivernacle. Després, a través d’un kit de supervivència, veurem quins elements són imprescindibles per fer front als impactes i les conseqüències del canvi climàtic.