Avís legal

El responsable d’aquesta pàgina web és la Fundació Marianao, amb CIF G-61740627, i domicili social al carrer Girona, 30, 08830 de Sant Boi de Llobregat (Barcelona).

La Fundació Marianao es troba inscrita al Registre de Fundacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número 1247.

Si desitges posar-te en contacte amb la persona responsable del web pots fer-ho a través dels següents canals:

Aquesta pàgina web ha estat creada per difondre les activitats de la Fundació Marianao. El fet de visitar-la o completar algun dels formularis que es poden trobar a ella no implica iniciar cap relació contractual amb la citada Fundació.

Els diferents elements d’aquesta pàgina i el lloc web en conjunt, estan protegits per la normativa espanyola sobre propietat intel·lectual i industrial.

Les marques, noms comercials o signes distintius que apareixen en el lloc web són propietat de la Fundació Marianao o de terceres entitats que permeten a la Fundació Marianao el seu ús.

No està permesa la reproducció total o parcial de la web i dels elements que l’integren, excepte que es compti amb l’autorització escrita de la Fundació Marianao.

La Fundació Marianao no assumeix cap responsabilitat en relació a:

Dona ara