Ets una persona dinàmica, social, comunicativa i empàtica? Busquem persones d’entre 25 i 65 anys per acompanyar joves que estan buscant feina.

Et motiva conèixer i acompanyar un jove amb una realitat i un entorn diferent per aconseguir que tingui experiències d’inserció laboral d’èxit?

Busquem persones que vulguin ser mentores!

Un mentor és una persona que, amb més experiència o coneixement, ajuda de forma voluntària una altra persona amb menys experiència o coneixement en el seu procés cap a la superació d’obstacles, ja siguin laborals, socials, acadèmics, etc.

A partir de trobades, el mentor i el jove es coneixen fins a arribar a crear un vincle que els possibilita un procés d’aprenentatge mutu. En aquest procés, les persones mentores guien, orienten i donen suport a les persones mentorades per aconseguir les seves fites.

Com ser mentor/a?

  • Les persones interessades han de tenir entre 25 i 65 anys.
  • Han de disposar de 2 hores lliures a la setmana.
  • Han de realitzar el curs de formació inicial de 10 hores (formació certificada pel Departament General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya).
  • Han de comprometre’s a participar al programa durant 6 mesos.

Si t’interessa rebre més informació o formar part d’aquesta iniciativa, completa aquest formulari d’inscripció i ens posarem en contacte amb tu.