Sant Boi ha celebrat el Park(ing) day en el marc de la Setmana de la Mobilitat, un  esdeveniment anual que té lloc en diverses ciutats de tot el món. Es tracta d’una acció de ciutat performativa,  educativa i reinvindicativa, on diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament  en parcs, jardins i altres formes d’espai públic amb l’objectiu de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient.

Aquesta iniciativa va sorgir a la ciutat de San Francisco l’any 2005, on el col·lectiu d’arquitectes Rebar va proposar una nova manera de mostrar i expressar aquesta reivindicació. Avui es fa a 200 ciutats d’arreu del món. Es pot trobar més informació de l’esdeveniment a nivell internacional a www.parkingday.org

El Parkin(ing) Day a Barcelona 2018, es va realitzarel divendres 21 de setembre per tots els districtes de la ciutat i l’àrea metropolitana coincidint amb la setmana de la mobilitat.

A Sant Boi, durant tot el dia es van ocupar dues places d’aparcament públic al carrer Montmany, entre els carrers Rosselló i Eusebi Güell, i es van transformar en una zona d’esbarjo i d’activitats. Jocs tradicionals, decoració de caixes de fusta o aprendre a utilitzar la màquina de cosir, han estat algunes de les activitats amb les quals s’ha dinamitzat l’espai durant tot el dia, gràcies a les entitats Sant Boi Camina, l’Ocioteka de la Fundació Cassià Just, l’Associació de Veïns Marianao-Poblet, Marianao TéCoR, la Fundació Marianao, i les botigues Multifil i Torrents. El Park(ing) Day també ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi.