La Fundació Marianao engega aquest proper mes de gener un nou projecte de ràdio comunitària: La Bastida. Es tracta d’un espai per a la producció de pòdcasts i altres formes de contingut audiovisual amb un denominador comú: la comunitat és la protagonista. 

La ràdio busca obrir els seus micròfons per donar veu als petits, joves, adults i grans del barri i la ciutat. Un espai comunitari i obert a tothom per a la formació, creació i difusió de continguts que contribueixin a fer de Sant Boi una comunitat organitzada, cohesionada i inclusiva i amb una ciutadania crítica i compromesa.

Què busquem?

  • Propostes de programes/pòdcasts que vulguin arrencar i busquin un espai on fer-ho.
  • Pòdcasts que ja estiguin en funcionament i busquin un espai de gravació o només de difusió.
  • Projectes que s’alineïn amb els nostres objectius de promoure la participació ciutadana i la cohesió social, impulsar el pensament crític i l’activisme social i formar i empoderar la població de Sant Boi.

Què oferim?

  • Un estudi de gravació de ràdio. Format per un espai de 15,5 metres quadrats amb una taula en forma de U i espai per a 7 persones que compta amb 7 micròfons, 7 cadires i una càmera i una sala de tècnic de 7 metres quadrats amb ordinador, altaveus i taula de so. Ubicat a la 4a planta de l’edifici principal de la Fundació Marianao.
  • Una pàgina web on estaran recollits tots els continguts de la ràdio, que estaran penjats a Spotify, Ivoox i Youtube.
  • Acompanyament, ajuda i suport tècnic per part de professionals de la Fundació Marianao.
  • Formar part d’un projecte comunitari amb empenta i bon ambient de treball que busca millorar la vida dels ciutadans de Sant Boi a través de la comunicació radiofònica.

Si creus que el teu projecte pot encaixar per formar part de La Bastida, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Data límit per enviar les propostes: Divendres 22 de desembre.

Si tens qualsevol dubte o vols més informació, envia’ns un correu a labastida@marianao.org.