Un grup de famílies del Casal Infantil Marianao han començat a participar en el projecte SAFALÍN (Salut – Família – Infància) de la Gasol Foundation, una iniciativa dirigida a nens i nenes de 6 a 12 anys en situació de vulnerabilitat i les seves famílies que pretén promocionar hàbits saludables per tal d’aconseguir la zero obesitat infantil, missió principal de la fundació dels germans Gasol. 

Nens i nenes i els seus pares i mares participaran en sis sessions en les quals treballaran quatre dimensions de la salut: l’activitat física, l’alimentació, la qualitat del descans i el benestar emocional. 

La salut és un eix transversal que potenciem al Casal Infantil de Marianao i comptar amb oportunitats i aliances com la que tenim amb la Gasol Foundation ens permet complementar i reforçar la nostra intervenció així com oferir nous espais d’oportunitats i creixement als infants i les seves famílies.

A més del Casal Infantil Marianao, el projecte SAFALÍN compta amb la participació d’altres casals i centres oberts de la ciutat i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi. 

Sant Boi, seu mundial de la Gasol Foundation 

La Gasol Foundation va inaugurar la nova seu mundial a Sant Boi el passat mes de setembre. Situada al centre de la ciutat, la seu alberga les oficines centrals de la fundació, on l’equip tècnic desenvolupa programes pioners per lluitar contra l’obesitat infantil. Però sobretot, és un espai comunitari per dur a terme xerrades, presentacions d’estudis, formacions així com tallers de cuina saludable, ja que compta amb una sala polivalent de 100 m2 i una cuina que permet a la fundació ampliar les seves activitats nutricionals.