El passat 25 de febrer vam participar més de 50 persones de la Fundació Marianao a la Magic Line Sant Joan de Déu de Barcelona, una gran mobilització que en aquesta edició ha permès recaptar més de 320.000 € per a projectes socials de Sant Joan de Déu.

Dos equips vam recórrer 10 km des de la plaça d’Espanya fins a la plaça de la Catedral i un equip va realitzar el recorregut de 25 km que enllaçava Sant Boi amb la plaça de la Catedral de Barcelona. Els equips van estar formats per participants de projectes de l’entitat així com persones voluntàries i treballadores.

Per participar a la Magic Line s’ha d’assolir un repte econòmic solidari i aquest ha estat possible gràcies a l’organització d’esmorzars solidaris i a la venda de samarretes de l’esdeveniment esportiu, una iniciativa que han liderat els participants del Club Social (persones adultes amb malaltia mental) i del Reincorpora (inserció laboral per a persones que surten de la presó).

Tot el recorregut de la Magic Line ha estat dinamitzat per una trentena d’entitats culturals del territori que han sortit a animar els participants, com el grup coral The New Zombis, les Escoles Municipals d’Arts i Música d’Esplugues i Sant Boi de Llobregat, la Cia Patawa o BCN Swing, entre d’altres.

Esperem repetir la nostra participació a la Magic Line l’any vinent, un esdeveniment esportiu que ens ha ofert un espai de relació diferent per a la gran diversitat de persones que formem la comunitat de Marianao.