Arriba el Curs de Dinamització Juvenil 2018, una formació que vol dotar a joves d’entre 15 i 21 anys de Sant Boi d’eines que facilitin la seva participació i que afavoreixin el lideratge de projectes socials i activitats autogestionades a partir de l’anàlisi i la detecció de necessitats socials al territori.

Al llarg del procés de formació i descoberta, els joves treballen aspectes claus en el marc de l’anàlisi de la realitat, la participació i el lideratge juvenil. A partir de dinàmiques, espais de reflexió i visites a recursos i serveis de la ciutat, els joves aprenen sobre el rol dels dinamitzadors i la creació de projectes socials i activitats.

El curs pretén estimular el pensament crític i la participació dels joves a la seva comunitat des d’una òptica reflexiva i creadora. Per aquest motiu, el curs inclou la posada en marxa d’una experiència pilot que servirà per copsar l’impacte del projecte pensat prèviament pel propi col·lectiu juvenil a partir de l’anàlisi de la seva realitat més propera.

El curs, que és gratuït, consta de 5 sessions en horari de 10 a 14 hores que s’impartiran del dilluns 25 de juny al divendres 29 de juny a l’Espai Mercè Rodoreda i el cap de setmana del 30 de juny i 1 de juliol d’estada a una casa de colònies.

Els joves que el finalitzin el curs obtindran un títol expedit per la Fundació Marianao.

Per a més informació i inscripcions podeu trucar al telèfon 93 640 14 02 o bé per missatge via WhatsApp al 653 364 303.