La Fundació Marianao obre inscripcions per participar a l’Espai familiar Caliu, un espai on les famílies trobaran altres mares i pares amb fills d’edats similars, amb qui compartir vivències, jocs i cançons i on podran intercanviar coneixements. Per la seva banda, els infants trobaran altres iguals amb qui descobrir el món més enllà de la seva família.

Tot en un ambient grupal on es compta amb educadores professionals que acompanyen i donen suport en tot aquest procés.

El Caliu ofereix dues propostes durant les dues sessions:

  • Compartim, on les famílies poden compartir dubtes i inquietuds sobre la criança i descobrir noves possibilitats de comunicació amb els infants.

    Un espai acollidor de trobada per a les famílies, que fomenta l’intercanvi d’experiències de vida i que ofereix informació  sobre temes d’interès pel que fa a la criança i l’educació dels fills i filles, amb la finalitat que les mares i els pares puguin sentir-se més segurs a l’hora de prendre decisions.
  • Joc, experimentació i tallers, un espai on infants i famílies comparteixen jocs, música, moments de diàleg i expressió corporal.

    Es tracta d’oferir al grup d’infants activitats de joc, joguines per a la seva edat i materials que siguin estimuladors de les seves capacitats de relació, de descoberta i d’experimentació, conjuntament amb els seus pares i mares.

El Caliu també realitza trimestralment sortides familiars lúdiques i culturals en divendres o caps de setmana.

Horari

Dimarts i dijous de 10 a 12 hores i activitats puntuals culturals i lúdiques en caps de setmana.

Preu i inscripcions

Quota mensual de 10 euros.
Inscripcions per correu electrònic a caliu@marianao.net, trucant al 93 630 30 62 o a la seu de la Fundació Marianao (Pl. Joan N. García-Nieto, s/n de Sant Boi).