El passat dimecres 7 de juny vam celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient al Parc de la Muntanyeta de Sant Boi amb una gimcana sobre la biodiversitat. Una cinquantena de participants de diversos projectes de l’entitat van gaudir d’un matí a l’aire lliure descobrint la flora i fauna del parc i fent una plantada de plantes aromàtiques.

Aquesta activitat ha estat organitzada per la Comissió de Medi Ambient de la Fundació Marianao amb la col·laboració del grup de joves que estan cursant el Curs d’Animació Sociocultural a l’entitat. 

Treballem per millorar l’ambientalització de la Fundació Marianao 

La Comissió de Medi Ambient de la Fundació Marianao va signar el passat 24 de març de 2015 un conveni de col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona per treballar millores a l’organització en l’àmbit del medi ambient. Aquestes millores estan relacionades amb el compromís i la sensibilitat de l’equip de l’entitat envers la gestió responsable, la incorporació de processos d’ambientalització en les activitats dels projectes que permetin treballar la sensibilització ambiental amb els participants i també la incorporació de criteris mediambientals en l’àmbit de l’eficiència energètica i la gestió de recursos i residus.