A la Fundació Marianao són més de 80 les persones voluntàries que actualment participen en algun dels projectes de l’entitat i que fan possible la tasca educativa i social que promou l’entitat.

Els voluntaris poden col·laborar de maneres molt diverses, participant a les activitats de reforç escolar amb infants i adolescents, donant classes a persones adultes, ajudant en el manteniment i neteja dels Horts Comunitaris, organitzant una exposició artística del Projecte David, col·laborant al projecte d’oci alternatiu per a joves, acompanyant a persones amb malaltia mental a les activitats que fa el Club Social i el Pont, fent algun taller si tens habilitats o coneixements que vulguis compartir amb altres persones, apropant la justícia als veïns i veïnes, ajudant a persones que estan buscant feina, sent mentor o mentora d’alguna persona jove, entre altres coses.

La jornada va permetre que els voluntaris i els treballadors que van participar poguessin compartir la tarda, explicar les seves experiències i conèixer altres projectes de l’entitat.

Volem agrair a totes les persones voluntàries que formen part de la Fundació Marianao la seva implicació i dedicació.

I si vols sumar-te a la gran experiència que significa ser voluntari, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu!