Enguany se celebrarà la tercera edició d’aquesta cursa, que també va va tenir lloc el mes de novembre passat. Un esdeveniment esportiu en el qual van participar més de 200 joves, que a l’endemà felicitaven i agraïen a l’organització l’empenta per fer possible aquest esdeveniment que amplia l’oferta d’oci esportiu de la ciutat. 

Aquesta edició ve amb novetats: les inscripcions s’ampliaran a totes les edats i s’acolliran fins a 500 corredors que, a l’arribada, obtindran tot un assortiment d’obsequis gràcies a la col·laboració dels patrocinadors. Aquest any la cursa tindrà un cost de 5 euros, amb els quals es cobrirà l’assegurança de tots els participants, els avituallaments i el servei de cronòmetre contractat. 

També hi ha la possibilitat de fer una inscripció solidària i col·laborar amb els equips santboians que participaran a l’abril a la Intermón Oxfam Trailwalker. 

Els trofeus es lliuraran a dues categories: primer, segon i tercer premi de categoria masculina i primer, segon i tercer premi de categoria femenina.

Dia i hora: dissabte 25 de març de 2017 a les 21h
Lloc: Pl. Mercè Rodoreda, Sant Boi

Trobareu tota la informació de la cursa a cursanocturna5k.blogspot.com