Logística 4.0, Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energies renovables i Operacions auxiliars de muntatge de xarxes elèctriques han estat els tres cursos de formació professional que s’han realitzat per a 60 joves d’entre 16 i 29 anys que es trobaven en situació d’atur.

Els cursos, que han tingut una durada d’entre un i cinc mesos, amb un mes de pràctiques en empreses del sector, s’han realitzat en aliança amb PIMEC – Petites i Mitjanes Empreses de Catalunya, el Gremi d’Instal·ladors del Baix Llobregat i Levelinstrukta.

“Anar de la mà d’una patronal com PIMEC ens permet fer formacions que responen a la realitat del món laboral i així obtenir millors resultats d’inserció laboral amb els joves”, exposa Esther Roch, cap de l’Àrea d’Inclusió Social de la Fundació Marianao. I és que el 60% dels joves alumnes ja està treballant i la resta segueix en procés d’orientació i acompanyament per accedir al món laboral el més aviat possible.

“Es tracta d’una aliança que està tenint molt bons resultats perquè cada organització fa el que millor sap fer: PIMEC respon a les necessitats de les empreses, el Gremi i Levelinstrukta fan la formació professional en unes instal·lacions immillorables i nosaltres, des de la Fundació Marianao, realitzem l’acompanyament tutorial i d’orientació laboral”, conclou Esther Roch.

Ampliem la nostra xarxa d’aliances amb Fundación Integra

A més d’aquesta experiència per realitzar cursos de formació, recentment hem establert un conveni de col·laboració amb la Fundación Integra per ajudar al fet que més persones que estan en situació d’exclusió social, trobin una feina que els permeti canviar el rumb de les seves vides.

Aquesta nova relació permetrà que les persones del nostre Servei d’Inserció Laboral puguin accedir a un major nombre d’ofertes de feina així com participar en formacions intensives d’una setmana de duració, impartides per les empreses que busquen candidats i candidates.

Tu també vols trobar feina?

Si estàs a l’atur i vols començar a treballar, apropa’t a la Fundació Marianao i inscriu-te al Servei d’Inserció Laboral. T’ajudarem a fer un bon currículum, prepararem amb tu les entrevistes i t’enviarem les ofertes de feina de la nostra àmplia xarxa d’empreses. El 2021 vam ajudar més de 100 persones a trobar feina 🙂

Vine a veure’ns a la nostra seu a Sant Boi de Llobregat, truca’ns al 93 630 30 62 o escriu-nos a hola@marianao.org.

I si creus que la teva empresa pot contribuir al fet que més persones trobin feina, escriu-nos a aliances@marianao.org.