Després de la situació d’emergència sanitària que hem viscut els darrers anys a causa de la covid-19, les persones més grans han deixat de participar en moltes activitats socials i relacionals. Per combatre l’aïllament i la soledat no desitjada, aquest estiu a Marianao s’ha impulsat la iniciativa Estiu Actiu, un programa d’activitats gratuïtes de lleure, culturals i formatives, destinades a persones majors de 60 anys.

Ball en línia, artteràpia, tallers per millorar les habilitats cognitives o per millorar en l’ús de les noves tecnologies, han estat algunes de les propostes que s’han ofert durant el mes de juliol.

A la primera edició d’Estiu Actiu han participat més de 30 persones, un 95% de les quals han estat dones.

Una iniciativa de Marianao Té Cor

Estiu Actiu és un projecte impulsat pel programa de desenvolupament comunitari Marianao Té Cor amb l’objectiu de fomentar les relacions socials i la millora de la qualitat de vida de les persones grans del barri.

Totes les activitats que s’han organitzat han tingut lloc a l’Espai Mercè Rodoreda i han estat dutes a terme per persones voluntàries i talleristes de DID Associació i de la Fundació Marianao.