Molts dels projectes de la Fundació Marianao compten amb persones que dediquen el seu temps, experiència, coneixements i motivació aportant un valor afegit a la tasca social, educativa i comunitària de l’entitat. És per això que hem volgut agrair i reconèixer la tasca de totes les persones voluntàries implicades a Marianao, així com el valor que hi aporten, la seva dedicació i el seu esforç.

La jornada de reconeixement al voluntariat també va ser un espai d’intercanvi i relació que va permetre que els voluntaris participants es coneguessin i compartissin la seva experiència i trajectòria a l’entitat. Vam poder compartir espais de debat on van sorgir propostes col·lectives que s’integraran al programa de voluntariat per tal d’anar millorant-lo.

Durant el curs 2016-2017 han passat per la Fundació 115 voluntaris que han estat vinculats a algun projecte de l’entitat participant de forma continuada. Actualment hi ha més de 70 en actiu.

A més a més, també han participat aquest curs a l’entitat més de 60 persones, que han col·laborat de manera puntual i voluntària amb algunes de les activitats que s’organitzen des dels diversos projectes i que sense elles no seria possible fer-les (com la cursa jove, el túnel del terror, gimkhanes, etc).

Poc a poc, una miqueta es converteix en molt. (Anònim)