Fes Responsabilitat Social Corporativa

Per a la Fundació Marianao les empreses són una peça clau a l’hora de trencar el cercle de la pobresa i construir un futur amb igualtat d’oportunitats.

Establir aliances amb empreses que comparteixen la seva estratègia de Responsabilitat Social Corporativa amb la nostra ens permet crear oportunitats i fer possible que ningú quedi enrere.

Involucra la teva empresa amb nosaltres i sigues part del canvi!

Fes una donació econòmica i contribueix al fet que infants, joves i adults que pateixen situacions de vulnerabilitat tinguin oportunitats.

Contracta persones que estan en situació de vulnerabilitat perquè puguin canviar el seu futur. T’oferim serveis d’intermediació laboral a través del Programa Incorpora.

Acull persones en pràctiques no laborals i dona primeres oportunitats a joves i adults.

Forma joves i adults amb nosaltres perquè accedeixin al món laboral amb més competències.

Dona 1 € de la teva nòmina. Apunta’t a fer Teaming i destina un euro mensual per contribuir al fet que infants, joves i adults tinguin una vida plena d’oportunitats i de futur.

Establim aliances amb empreses amigues

Ciments Molins apadrina econòmicament el projecte de formació per a joves Aula Taller i col·labora en la restauració de les Cases Comunitàries amb els seus productes i materials.

Decathlon equipa nens i nenes que practiquen esport perquè ho facin en igualtat d’oportunitats, realitza activitats de foment de l’esport al Casal Infantil i Juvenil i també treballa amb nosaltres per a la inserció de persones en situació de vulnerabilitat.

Panet dona oportunitats laborals contractant persones en situació de vulnerabilitat i acollint en pràctiques joves i adults que s’han format amb nosaltres.

Uriach ha realitzat un programa de 60 hores de consultoria pro bono per proporcionar al nostre equip directiu coneixements estratègics per enfortir l’organització.

I moltes més!

Tens una proposta i vols col·laborar?
Contacta amb nosaltres!    Dona ara