Campionat d’esports urbans i grafiti a l’skate park en el marc dels V Games

Els joves de Vente Pa’Ká juntament amb (amb qui ho munteu?) van organitzar el passat dissabte 4 de març la tercera edició del campionat d’esports urbans V Games.  Un esdeveniment que va reunir gairebé un centenar de joves a l’skate park de Sant Boi per participar en els tornejos que en aquesta edició van consistir en una prova a contrarellotge i una altra en modalitat Best Trick amb quatre disciplines: skate, scooters i rollers.

Els V Games són possibles gràcies a la implicació de moltes persones, entitats i empreses. Gràcies als organitzadors, Vente Pa’Ka i FSSB Skateboarding[NVC1],  a Contorno Urbano per col·laborar en la preparació de l’espai, i als patrocinadors, Bestial Wolf, Rollergrind360 i Eina skateboard company. Finalment volem agrair la col·laboració de Joan Valdo en la modalitat skate, de Juan José Lanchazo Etero en modalitat roller i  d’Eduard Cortés Dorado en modalitat scooter per dinamitzar cada espai; sense vosaltres no hauria estat possible. Per descomptat, agrair també la presència a Daniel San i a Carles Castro Torres, fabulosos fotògrafs!

Neteja i preparació de l’skate park

Dies abans del campionat, joves de la Unitat d’Escolarització Compartida de la Fundació Marianao juntament amb els joves de Vente Pa’Ká i els amics de Contorno Urbano, entitat que treballa amb l’art mural i el graffiti a nivell comunitari, van netejar i pintar les instal·lacions de l’skate park per deixar-lo a punt per al torneig. 

Jornada Frikijocs, el dia més friki de Marianao!

El passat dissabte 18 de març a la tarda VPK va donar el tret de sortida a la segona jornada Frikijocs. Un esdeveniment coorganitzat amb els amics de Frikigames i que va tenir lloc a l’Espai Mercè Rodoreda de la Fundació Marianao en horari de 18h de la tarda fins a la 1 h de la matinada.

Més de 100 joves van participar en una jornada que va comptar amb diferents zones de joc lliure habilitades amb una setentena de jocs de taula dinamitzats per ser escollits. També va haver zona de botiga (Ziggurats) amb els amics de Dado Dorado, una zona de bar gestionada pels nois i noies del col·lectiu Grup Jove del Casal de Joves i una zona de tallers de pintura warhammer, creació de softcombat i rol.

La jornada també va acollir campionats de diversos jocs com Softcombat, Catán, Guerra de Mitos o Magic, per exemple.