Marianao TéCor torna a celebrar la Setmana de la Salut entorn els dies mundials de la Salut i l’Activitat física (6 i 7 abril).

Des del passat dia 1 fins al dijous 11 d’abril s’han organitzat un munt d’activitats que aporten beneficis a la nostra salut, tant físics com emocionals, organitzats per les entitats del barri.

Les activitats que s’estan realitzant aquesta setmana són molt diverses! S’ha fet un taller de bàsquet amb cadira de rodes amb nens i nenes de l’escola Vicente Ferrer, xerrades sobre com afrontar el dol o sobre la prevenció de lesions medul·lars i cerebrals, tallers sobre diversitat afectivosexual i salut sexual, tallers de percussió amb materials reciclats, una jornada de prevenció de malalties cardiovasculars amb un showcooking, un torneig de futbol inclusiu, activitats per famílies en relació a hàbits saludables o psicomotricitat infantil, entre d’altres. 

Encara sou a temps de participar! Podeu consultar la programació i fer les inscripcions a la pàgina web de Marianao TéCor

Col·laboren: Associació Aramis, Associació Tots Som Santboians, Associació Viure l’Ictus, Can Paulet Percussió, CAP Montclar, C.D. Marianao Poblet, DID Associació, Enrenou, Espai Lúdic, Fundació Cassià Just – Ocioteka,  Fundació FC Barcelona, Fundació Marianao, Institut Guttmann, Institut Marianao, Nordic Walking Baix Llobregat, Policia Local de Sant Boi, Sant Boi en Positiu, SRC Benito Menni, UNES Unió Esportiva.