La roba i l’actitud que tenim té un impacte enorme en com ens perceben els altres, en particular quan es coneix algú per primera vegada. La nostra imatge i la manera en què ens expressem influeixen en l’entrevistador a l’hora de prendre la decisió de a qui donar feina. Per això, la Fundació Marianao treballa amb Quiero Trabajo, una entitat que dóna assessorament estètic, personal i laboral a persones que es troben en recerca de feina perquè augmentin la confiança i seguretat en si mateixes i aconsegueixin un lloc de treball.

El passat 21 d’abril vam organitzar la primera jornada d’orientació laboral Quiero Trabajo i Fundació Marianao, en la qual van participar més de 25 persones que estan en processos de formació i orientació laboral per la recerca de feina. Un acte en el qual una professional de recursos humans va fer una xerrada als participants i professionals de Quiero Trabajo van donar les claus de l’imatge personal i estètica per tenir èxit en processos de selecció. “Fins ara no era conscient de tot el que cal preparar abans de fer una entrevista: tenir clar el discurs, la roba adient que cal vestir. Estic segur que a partir d’ara les entrevistes de feina m’aniran millor”, comenta el Manuel, un dels participants de la jornada.

Quiero Trabajo proporciona roba de qualitat, consell i prepara a persones per tenir entrevistes de treball. Així augmenten l’autoestima dels participants i faciliten que les persones treguin lo millor de si mateixes, per entendre que part de l’èxit està en les seves mans.

Compromesos amb la inserció laboral de les persones més vulnerables

Més de 80 persones ha trobat feina durant l’any 2016 amb el Servei d’orientació laboral de la  Fundació Marianao i el Programa Incorpora de “la Caixa”. Estem segures que, amb el suport de Quiero Trabajo, podrem augmentar aquesta xifra i anar més lluny en l’acompanyament a les persones que ho tenen més difícil per trobar feina.