El Dia Internacional de les Famílies ofereix una oportunitat per conscienciar la societat en relació a situacions en què es troben les famílies, els seus nous reptes i dificultats, així com per promoure accions per a la seva millora i el seu benestar. 

Enguany la Direcció General de Famílies ha volgut dedicar-lo a les Relacions Intergeneracionals per donar visibilitat i afavorir els vincles i lligams socials entre les persones al llarg de tota la vida i evitar l’aïllament social. També es vol incentivar a tota persona a participar en les activitats de la seva comunitat, en espais multigeneracionals, on persones de totes les edats comparteixin coneixements i experiències. 

Enguany, la celebració central va tenir lloc a la ciutat de Vic mitjançant una festa comunitària amb les famílies, i altres terrotoris ens hem sumat a la celebració: Amposta, Canovelles, Cornellà, La Trinitat Vella, Mataró, Sabadell, Salt, Santa Coloma de Gramenet i Sant Boi de Llobregat.

A la Fundació Marianao vam organitzar tallers d’intercanvi entre els joves del Casal de Joves i la gent gran del Col·lectiu Suma. Tot un èxit de jornada en la qual vam gaudir jugant al dòmino i ballant!