Un dels reptes de la Fundació Marianao és acompanyar persones en el seu trajecte vital i donar-los suport perquè desenvolupin les seves competències, potencialitats i motivacions amb la finalitat que millorin les seves condicions de vida. En aquest marc, volem engegar a Marianao un nou projecte de mentoria i acompanyament personal. Amb aquesta iniciativa volem proporcionar a aquestes persones un acompanyament individualitzat i amb mentoria per tal que se sentin reforçades a l’hora d’emprendre el seu projecte vital o professional. 

És amb aquest motiu que cerquem persones adultes, amb capacitats d’acompanyar i orientar a persones, i que disposin de 2 hores setmanals. Els mentors rebran una formació inicial per tal de garantir el bon acompanyament i l’especialització en el col·lectiu atès.  

Us animem, doncs, que vingueu a la reunió informativa del proper dilluns dia 15 de maig a les 17h a la Fundació Marianao, on explicarem amb més detalls el projecte.

Si teniu dificultats per venir a la reunió del dia 15,  però teniu interès a conèixer el projecte més a fons, no dubteu a completar el següent formulari per rebre’n més informació.

VULL REBRE MÉS INFORMACIÓ