Arriba el bon temps i a la Fundació Marianao comencem a preparar –nos per què nens, nenes i joves gaudeixin de les seves vacances amb nosaltres! Si tens interès en inscriure els teus fills o filles, llegeix atentament tota la informació que et proporcionem a continuació sobre el Casal d’Estiu i les Colònies d’Estiu que organitzarem enguany.

Algunes de les activitats són obertes només a famílies sòcies de l’AFA Escola Vicente Ferrer i/o de la Fundació Marianao, d’altres, com les activitats per a nois i noies adolescents, són obertes a qualsevol família que ho desitgi. A la següent taula pots consultar les activitats segons l’edat i els requisits d’accés:

EdatsRequisits per accedir a l’activitat
Casal d’estiude P3 a 2n d’ESOSocis de l’AFA Escola Vicente Ferrer o de la Fundació Marianao
Colònies d’estiu infantilsde P3 a 6è de primàriaSocis de l’AFA Escola Vicente Ferrer o de la Fundació Marianao
Colònies d’estiu jovesde 1r d’ESO a 2n de BatxilleratObertCasal d’Estiu 2022

El Casal d’Estiu de la Fundació Marianao s’impulsa amb la col·laboració de l’Escola Vicente Ferrer, on tindrà lloc l’activitat, i és per a infants des de P3 fins a 2n d’ESO. El calendari de setmanes d’activitat és el següent:

 • 1a setmana: del 27 de juny a l’1 de juliol
 • 2a setmana: del 4 de juliol al 8 de juliol
 • 3a setmana: de l’11 de juliol al 15 de juliol
 • 4a setmana: del 18 de juliol al 22 de juliol

El preu de l’activitat és diferent en funció del nombre d’infants inscrits d’una mateixa família (germans):

 • Preu de la setmana per 1 infant: 60 €
 • Preu de la setmana per la 2a inscripció (2n germà): 50 €
 • Preu de la setmana a partir de la 3a inscripció (3r germà en endavant): 30 €


Servei de menjador i acollida

Hi haurà servei de menjador amb un preu de 30 €/setmana. També hi haurà l’opció de servei de menjador per dia puntual, amb un preu de 7€.


Horaris d’activitat

 • Acollida: de 8 a 9 hores
 • Casal d’Estiu: de 9 a 14 hores
 • Menjador: de 14 a 16 hores


Programa de beques

La Fundació Marianao compta amb un programa de beques per ajudar a les famílies que tenen dificultats per assumir el pagament del Casal d’Estiu.

La beca cobreix el cost total del Casal d’Estiu, sense servei de menjador, i s’assigna per ordre de preinscripció, sempre i quan es compleixin els requisits i fins que s’exhaureixin les beques disponibles.

Consulta aquí els requisits i criteris del programa de beques i com iniciar el tràmit de sol·licitud.


Colònies d’Estiu

A més de les quatre setmanes de Casal d’Estiu, també organitzem una setmana sencera de colònies per infants de P3 a 2n de Batxillerat del 25 de juliol al 31 de juliol. Aquest estiu anirem a la Casa Cal Diable  (Pontons, Alt Penedès) amb els infants nascuts entre el 2010 i el 2018, i a la Casa Mas Colltort (Sant Feliu de Pallerols, la Garrotxa) amb els joves nascuts entre el 2004 i el 2009.

El preu, que ho inclou tot (transport, allotjament i dietes), és de 160 € per infant.

A més, hi ha descompte si la inscripció és a les quatre setmanes del Casal d’Estiu i també a la setmana de Colònies:

 • 4 setmanes de Casal d’Estiu + Colònies d’Estiu: 360 € la primera inscripció (1 infant)
 • La segona inscripció (2n germà): 320 €
 • A partir de la tercera inscripció (3r germà): 210 €


Calendari d’inscripció al Casal d’Estiu i a les Colònies d’Estiu

Les inscripcions s’hauran de fer telemàticament a través del [Formulari d’Inscripció] que estarà actiu en les següents dates i horaris:

 • Famílies amb beca concedida: de les 9 hores del 16 de maig fins a les 19 hores del 20 de maig de 2022. (Consulta aquí com accedir al Programa de beques).
 • Famílies sense beca: de les 9 hores del 23 de maig fins a les 19 hores del 27 de maig de 2022.

Una vegada s’hagi completat el formulari, la família rebrà per correu electrònic la confirmació de la plaça i les instruccions per fer el pagament, que s’haurà de realitzar al moment amb targeta de crèdit o de dèbit.

Les places s’assignaran per estricte ordre d’inscripció i fins que s’exhaureixin les places.

Atenció! Les famílies que tinguin dificultats per realitzar la inscripció de forma virtual poden trucar al telèfon 93 630 30 62 i reservar una cita per fer el formulari online amb suport a les instal·lacions de la Fundació Marianao.


***ATENCIÓ!***
Hem tancat les inscripcions. Tot i així, encara tenim algunes disponibles. Si tens interès en saber la disponibilitat, escriu-nos un correu a hola@marianao.org i t’informarem. Gràcies!