Representants de diverses empreses compromeses del Baix Llobregat  van participar el passat divendres al 2n Torneig de pàdel solidari organitzat per la Fundació Marianao, un torneig per fer valer l’aposta per la responsabilitat social de les empreses que col·laboren d’una manera o altra amb la Fundació Marianao. 

El torneig va tenir lloc el divendres 1 de juny a les pistes de pàdel de l’Àccura Sant Boi i va comptar amb la participació de diverses empreses i fundacions: Àltima, Ciments Molins, Pulim, Plastificados GPM, Seringlobal, Fundació Llor, Seind, l’Oficina Caixabank El Bori i el Programa Incorpora i Proinfància de l’obra social “la Caixa”. 

Enguany, el torneig era solidari amb el programa de Beques +Esport, unes beques amb les quals fem possible que nens i nenes tinguin l’oportunitat de practicar esport i beneficiar-se de l’activitat física, d’aprendre i gaudir en un entorn saludable. També, perquè sabem que fer activitats extraescolars té un impacte positiu i directe en els resultats acadèmics.

Volem donar les gràcies a l’equip de l’Áccura Sant Boi i del restaurant Droop Diversus, per sumar-se a la jornada solidària oferint les seves instal·lacions, el suport del seu personal i un refrigeri de cloenda. Moltes gràcies!