El Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra és un organisme que té per objectiu promoure la participació dels joves d’Andorra i que vol servir d’altaveu perquè expressin les seves inquietuds personals i col·lectives. Es tracta d’una entitat nacional de dret públic, independent i autogestionada, que es va crear a finals del 2014 i que en aquests anys no ha aconseguit assolir els seus objectius a l’hora d’involucrar el jovent i promocionar la seva participació.

Després de cinc anys de funcionament amb dificultats, el Fòrum ha decidit comptar amb els serveis de consultoria i acompanyament de la Fundació Marianao, experts en participació i apoderament juvenil, per analitzar el funcionament i l’estratègia del Fòrum i fer-ne un redisseny que permeti assolir els seus objectius.

Els serveis de consultoria de la Fundació Marianao

Experiències de participació social, lideratge i autogestió juvenil, com el programa d’oci alternatiu Vente Pa’Ká o Esfera Jove, ampliament reconeguts i premiats al llarg dels anys, han despertat interès en el sector social i les administracions públiques, que s’han apropat a nosaltres per conèixer els elements d’èxit del nostre model de treball comunitari i juvenil.

Per tal de posar el nostre coneixement i experiència al servei d’organitzacions i institucions implicades en la transformació social, des de fa uns anys oferim acompanyament, consultoria estratègica i formació per impulsar nous proejctes i polítiques d’acció comunitària i participació juvenil.

Si tens interès en treballar d’una altra manera i vols més informació sobre com et podem ajudar, escriu-nos a consultoria@marianao.org i ens posarem en contacte amb tu!