Conèixer els productes de temporada, cuina d’aprofitament, endreçar la nevera o com congelar correctament són alguns dels tallers i activitats que inclou el programa de l’Escola de Cuina Saludable, una iniciativa liderada per entitats del barri Marianao, el comerç local i l’Ajuntament de Sant Boi.

Amb aquesta programació de tallers oberts i gratuïts, l’Escola de Cuina Saludable vol millorar l’alimentació, prevenir malalties i promoure hàbits saludables i de sostenibilitat al barri Marianao. Per fer-ho, s’ha establert una aliança entre entitats, comerç local, institucions i recursos de salut del barri per tal d’oferir un programa d’activitats i tallers que vol contribuir a la millora de la salut a través de fomentar la bona nutrició, donar eines per fer la cistella de la compra i consells per a la cuina.

Tots els tallers i activitats de l’Escola de Cuina Saludable són gratuïts i oberts a tots els veïns i veïnes del barri. Per a inscriure’s només cal inscriure’s enviant un correu electrònic a escoladecuinasaludable@gmail.com o a la recepció del casal de barri Marianao.