El projecte Ambaixadors de la bona alimentació, iniciat a finals del passat mes d’octubre, ha finalitzat la seva última fase. Durant el seu desenvolupament, 218 joves han participat en tallers d’alimentació, esports i sensibilització i 10 joves s’han format per ser ambaixadors de la bona alimentació organitzant també diverses accions comunitàries de sensibilització alimentaria i hàbits saludables. 

Com a cloenda, els joves van organitzar i dinamitzar unes Olimpíades per  a famílies de treballadors de l’Alcampo a les instal·lacions de l’Escola Llor. Una jornada lúdica i familiar que va servir per posar punt final al projecte tot lligant les tres entitats responsables el seu desenvolupament. 

També cal destacar la participació dels nostres joves ambaixadors a la 29 edició de la Diada de l’Esport Recreatiu que organitza cada any la Fundació Llor i que va dirigida a l’alumnat i les seves famílies com a reconeixement al suport al seu projecte. 

A la jornada, entre inflables, balls i correfocs, els joves varen proposar un seguit d’activitats recreatives per a tota la família amb els hàbits saludables com l’eix principal d’acció.

El projecte Ambaixadors de la Bona Alimentació compta amb el suport de la Fundació Alcampo per a la Joventut i és una iniciativa amb la qual pretenem formar els joves i donar-los les eines necessàries per fer front a trastorns alimentaris com la bulímia o a malalties alimentàries derivades d’una mala alimentació com l’obesitat o la diabetis. També es pretén promocionar els beneficis de fer esport a diari, activar-los i apartar-los del sedentarisme.