La Comunitat de Marianao està de celebració: sentim molt orgull de tenir companys i companyes tant valents i solidaris!

Els dos equips que han participat enguany al Trailwalker d’Intermón Oxfam van recórrer els 100 km des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols en 28 hores. Un recorregut llarg i dur que han realitzat sense perdre el somriure!

Volem felicitar a Lara Barquero, Ana Vega, Mercè Hernández, Josep Torrico, Adrià Garcia, Cristina Ortega, Mònica Petit, Victor Leiva, Xavi Navarro, Carla Pedraza, Maite Rubio i Regina Garcia! També volem donar les gràcies a les persones que van estar donant suport durant el repte: Borja Ruiz, Dani Leiva, Maite Rubio, Cristian Soria, Julià Lombardo, Laia Lombardo i molts més! I a totes les persones que d’una manera o altra han contribuït a fer-ho possible: GRÀCIES!

Oxfam Intermón Trailwalker és el desafiament esportiu per equips més gran del món per combatre la pobresa i la injustícia. Milers de persones participen cada any en aquest esdeveniment que ja compta amb 16 edicions diferents a 11 països.

Enguany, la Fundació Marianao ha recaptat 3.000 euros per realitzar la inscripció a la cursa i donar suport als projectes que Oxfam Intermón porta a terme a més de 40 països d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.