Com ja és tradició a la Fundació Marianao, enguany dos equips han participat al Trailwalker Oxfam Girona i estem de celebració: sentim molt orgull de tenir companys i companyes tant valents i solidaris!

Els dos equips han recorregut els 100 km des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols en 27 hores. Un recorregut llarg i dur que han realitzat sense perdre el somriure!

Volem felicitar a Carla Pedraza, Alba Centelles, Arnau Carretero, Silvia Fernàndez, Anabel Pérez, Mònica Petit, Alba Perez, Didac Flores, Andrea García, Bruno Ballús, Maite Rubio i Víctor Martínez.  I a totes les persones que d’una manera o altra han contribuït a fer-ho possible: GRÀCIES!

Oxfam Intermón Trailwalker és el desafiament esportiu per equips més gran del món per combatre la pobresa i la injustícia. Milers de persones participen cada any en aquest esdeveniment que ja compta amb 16 edicions diferents a 11 països.

Enguany, la Fundació Marianao ha recaptat 3.000 euros per realitzar la inscripció a la cursa i donar suport als projectes que Oxfam Intermón porta a terme a més de 40 països d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.