Aquest estiu, no et perdis el Curs de Dinamització Juvenil, una formació dirigida a joves d’entre 16 i 20 anys amb inquietud per impulsar projectes de transformació social.

El Curs de Dinamització Juvenil ofereix als joves els elements necessaris per a l’anàlisi i la detecció de necessitats socials en l’entorn més proper. Durant aquest procés de descoberta de la comunitat, analitzarem la realitat social del nostre barri i, a partir de les inquietuds del grup de participants, reflexionarem per formular propostes que ens portin a impulsar un projecte de transformació social.

El curs té una durada de 25 hores i totes les sessions es realitzen a partir de dinàmiques i tallers. A més, la formació inclou un cap de setmana de convivències. Aquesta edició tindrà lloc del 27 de juny a l’1 de juliol, en horari de 10 a 14 hores a l’Espai Mercè Rodoreda de la Fundació Marianao i, en finalitzar-lo tots els participants obtindran un certificat expedit per la Fundació Marianao.

La formació és gratuïta i només s’haurà de fer un pagament en concepte de l’estada de cap de setmana fora (entre 15 i 20 euros, aproximadament).

Més informació per WhatsApp al 643 965 071 o per missatge directe al compte d’Instagram @esferajove