​Aquest estiu no et perdis el Curs de Dinamització Juvenil, una formació dirigida a joves d’entre 15 i 30 anys amb inquietud per impulsar projectes de transformació social.

El Curs de Dinamització Juvenil ofereix els elements necessaris per a l’anàlisi i la detecció de necessitats socials de l’entorn. Durant aquest procés de descoberta de la comunitat, analitzarem la realitat social del nostre barri i, a partir de les inquietuds del grup de participants, reflexionarem per formular propostes que ens portin a impulsar un projecte de transformació social.

El curs té una durada de 30 hores i totes les sessions es realitzen a partir de dinàmiques i tallers. A més, la formació inclou un cap de setmana de convivències i a l’acabar el curs els participants obtindran un certificat d’aprofitament expedit per la Fundació Marianao.

Aquesta edició del Curs de Dinamització Juvenil tindrà lloc del 3 al 7 de juliol en horari de 9 a 13 h a l’Espai Mercè Rodoreda de la Fundació Marianao (plaça de Mercè Rodoreda i Gurguí, 5 de Sant Boi). Les convivències se celebraran el cap de setmana del 8 i 9 de juliol a Can Carletes (Santa Coloma de Cervelló).

La formació i les convivències són gratuïtes.

Si vols més informació sobre el Curs de Dinamització Juvenil, contacta amb nosaltres a trav​és ​del correu electrònic esferajove@marianao.org o bé per WhatsApp al número 643 ​907 664.