Colònies d’Estiu

La darrera quinzena de juliol marxem de colònies amb infants i adolescents des de P3 fins a 2n de batxillerat. Llegeix atentament tota la informació i fes que els teus fills i filles gaudeixin d’un estiu ple d’aventures, noves amistats i contacte amb la natura.

  • Colònies infantils: els infants nascuts entre el 2011 i 2019 aniran a la Casa l’Aldric (Santa Cristina d’Aro, Girona) del 24 de juliol al 30 de juliol.
  • Colònies per adolescents: els joves nascuts entre el 2005 i el 2010, aniran a l’Escola de Camp de Ramió (Fogars de la Selva) del 17 de juliol al 23 de juliol.

El preu és de 160 € per infant i ho inclou tot (transport, allotjament i dietes).


Com puc fer la inscripció?

El formulari d’inscripció estarà obert des de dijous 1 de juny de 2023 a les 9 h fins a divendres 9 de juny a les 14 hores (es tancarà abans si s’exhaureixen totes les places). Per a fer la inscripció has de completar el formulari amb totes les dades i escollir les activitats que vols. Tingues en compte que només es mostraran les opcions que encara tenen places disponibles.

Una vegada finalitzat el formulari rebràs un correu electrònic amb un enllaç per fer el pagament. Només quan hagis efectuat el pagament tindràs confirmada la plaça.