Aquest matí hem participat a la trobada d’entitats socials organitzada per la Fundació Agbar, una trobada que ha tingut lloc a l’Àgora d’Aigües de Barcelona i que ha oferit un esmorzar de networking i un espai per buscar sinergies, incentivar compromisos i intercanviar idees.

Durant la trobada s’han presentat els projectes als quals dóna suport la Fundació Agbar, com el de l’Ateneu Sant Roc, projecte d’inserció sociolaboral al barri de Sant Roc de Badalona; el d’Espigoladors, que treballa amb l’objectiu de reduir el malbaratament alimentari i de recursos i apoderar persones en situació vulnerable; el projecte Bassa ESO de Saó Prat, que ajuda els joves a seguir estudiant, i COCEMFE Barcelona, que promou la supressió de barreres arquitectòniques al bany de la llar per a persones amb discapacitat; i la Fundació Marianao, que ha presentat el seu programa de formació i inserció laborak amb joves de Sant Boi de Llobregat.

La Fundació Agbar ha manifestat el seu interès en que aquesta trobada tingui continuïtat l’any vinent. L’objectiu, buscar sinergies, crear una xarxa de relacions i donar visibilitat als projectes amb els quals col·laboren, i afavorir l’intercanvi d’idees i el networking entre les diferents entitats socials.

Des de la Fundació Marianao volem agrair a la Fundació Agbar l’organització d’aquesta trobada així com el seu suport a projectes socials, especialment la seva ajuda per fer sostenible el projecte de formació i inserció laboral amb joves a Marianao.