Seguim sumant-nos a reptes esportius i solidaris! Aquest any ens hem decidit per participar a la Barcelona Magic Line de Sant Joan de Déu, una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable.

Més de 40 persones, treballadores, voluntàries i participants de diversos projectes de l’entitat participaran a l’esdeveniment amb el nom Marianao Walks en dues categories diferents: la caminada de 10 km i la de 25 km.

Els participants s’han compromès a realitzar una aportació mínima de 300 euros per col·laborar en la causa solidària. Per recaptar aquests fons s’han previst diverses activitats solidàries, com la venda de samarretes de l’equip per a l’esdeveniment o els dinars solidaris que cada dimecres organitza el Club Social Marianao per a totes les persones treballadores i voluntàries que volen compartir un àpat saludable pel mòdic preu de 3 euros.

A Marianao som solidaritat i esport!  Amb la participació de l’equip Marianao Walks a la Barcelona Magic Line ampliem la nostra participació a reptes solidaris i esportius: a més d’aquest esdeveniment, la Fundació Marianao també participarà per quart any al Trailwalker d’Intermón Oxfam amb els equips Marianao Runs.