El proper mes d’abril començarà un nou curs de formació per a persones en situació d’atur que vulguin capacitar-se per trobar feina en l’àmbit del comerç i la logística. El curs va dirigit a aquelles persones que tenen més dificultats per accedir al món laboral perquè tenen un nivell baix de formació, tenen poca experiència laboral, són dones o bé tenen més de 45 anys, i que volen millorar les seves competències per presentar-se a processos de selecció amb més seguretat.

Contingut, calendari i funcionament del curs

El Curs d’Auxiliar de Comerç i Magatzem inclou mòduls de formació en operacions auxiliars en el punt de venda, atenció bàsica al client, operacions d’emmagatzematge, preparació de comandes i comerç electrònic, entre d’altres. L’alumnat que realitzi aquest curs també obtindrà el carnet de carretoner, el carnet de manipulació d’aliments i la certificació de formació Emplea+. A més, tots els nostres cursos de formació per a la inserció laboral contemplen mòduls de formació en competències transversals i digitals, així com també visites formatives a empreses del sector.

El curs és del 20 d’abril al 4 de juliol de 2022, amb una durada de 250 hores, i les classes són de dilluns a divendres en horari de matí (de 9.30 a 14.30 hores) i en format presencial.

Borsa de treball

La Fundació Marianao compta amb una borsa de treball amb ofertes de feina d’empreses del territori i des del servei d’orientació laboral acompanyem a les persones perquè es presentin a processos de selecció amb més preparació.

Més informació i inscripcions

Les persones interessades en tenir més informació sobre aquest curs poden completar aquest formulari, trucar al 93 630 30 62 o bé escriure a l’adreça de correu electrònic hola@marianao.org.