Infància i Famílies

Beques

Beques per practicar esport, fer activitats extraescolars i també per cobrir necessitats bàsiques.

Des de la Fundació Marianao oferim beques perquè els infants i adolescents de Sant Boi puguin créixer en igualtat d’oportunitats. Per això, a través de les beques fem possible que nens, nenes i adolescents puguin practicar un esport, participar en activitats de lleure o fer reforç escolar. Perquè tots els infants tenen dret a aprendre, descobrir i seguir els seus interessos i motivacions.

A més, a través de les beques també acompanyem famílies amb infants a càrrec que es troben en situacions de dificultat i que necessiten suport per fer front a les necessitats bàsiques de la llar.

Infants de la Fundació Marianao a una classe de natació

“Saber nedar és fonamental per fer salut i gaudir de l’aigua d’una forma segura. Per això, cada setmana anem a natació i practiquem esport.”

Nens i nenes de 3 a 7 anys del Casal Infantil

Com ho fem?

Beques per practicar esport

Tots els infants tenen dret a beneficiar-se de la pràctica esportiva. Per això, amb les beques esportives oferim l’oportunitat de que nens i nenes practiquin l’esport que vulguin en horari extraescolar. Natació, bàsquet, dansa o arts marcials són alguns dels esports que practiquen els infants de Marianao als clubs i centres esportius de la ciutat.

A més, tenim una aliança amb la Fundació Decathlon i la botiga de Sant Boi, que proporciona als infants la roba i el material adequat per a la pràctica de l’esport.

Beques CaixaProinfància

Oferim beques perquè nens i nenes puguin gaudir d’activitats extraescolars de lleure i reforç escolar als centres oberts de la ciutat, rebre serveis de suport psicològic o logopèdia i també per participar en colònies i activitats d’estiu.

Aquestes beques formen part del programa Proinfància de Fundació “la Caixa”.

Beques per a necessitats bàsiques

A vegades, les famílies poden travessar situacions de dificultat econòmica per fer front a les necessitats bàsiques de la llar. Des de la Fundació Marianao oferim beques perquè les famílies puguin comprar aliments, pagar el lloguer o els subministraments, i donem suport emocional i acompanyament per trencar el cercle de la pobresa.

Amb els serveis socials municipals

Treballem en coordinació amb els serveis socials municipals per tal donar respostes eficaces i eficients a les necessitats de les famílies de Sant Boi.

Vols més informació?    Dona ara