Infància i Famílies

Espai Familiar

Un espai de joc i relació on els infants poden explorar i relacionar-se entre ells i amb els adults, i on les famílies poden compartir la seva experiència i els seus aprenentatges en l’educació i criança dels seus fills i filles. 

A l’espai familiar El Caliu de la Fundació Marianao acompanyem els primers anys de vida dels nadons i els seus pares i mares perquè creixin envoltats de protecció, cura i estima. 

El Caliu ofereix a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies un espai on experimentar, relacionar-se, establir vincles i créixer en família. També és un espai per compartir inquietuds, aprendre i resoldre dubtes en un entorn segur i de confiança.

“Els nens i nenes es relacionen, experimenten i aprenen.”

Grup de famílies de l’espai familiar Caliu

Com ho fem?

Amb els nens i nenes

Organitzem activitats de descoberta i experimentació amb materials i joguines diferents i innovadors que estimulen les capacitats de relació dels infants amb els seus pares i mares.

Amb els pares i mares

Oferim espais de reflexió, aprenentatge i d’intercanvi d’experiències, en un clima de confiança i seguretat que permet abordar les inquietuds o dubtes que té el grup envers la criança. 

Amb activitats d’oci familiar

Fem sortides lúdiques i culturals adequades a l’edat dels infants i que resulten engrescadores i estimuladores, d’aquesta manera oferim una experiència d’oci en família en diferents àmbits com el teatre, la música, el joc o la natura, entre d’altres.

Amb la xarxa de professionals

També comptem amb professionals de la salut i l’educació que realitzen tallers i formacions sobre continguts específics del seu àmbit i que permeten al grup de pares i mares ampliar els seus coneixements i conèixer la xarxa de recursos que ofereix la ciutat.

Vols més informació?    Dona ara