Acompanyar a realitzar tràmits i gestions, passejar i parlar o fer visites al centre penitenciari, són algunes de les activitats per a les quals el Project David de la Fundació Marianao busca persones voluntàries. L’objectiu és crear un grup de suport per a persones que es troben a la presó o que n’ha sortit fa poc i que no compten amb una xarxa familiar o d’amistats.

Es tracta de persones que han passat una llarga estada en centres penitenciaris i que, ara que tornen a la ciutat, es troben amb dificultats per desenvolupar-se amb facilitat i necessiten una xarxa de suport social.

Es busquen persones que tinguin experiència de treball o voluntariat en l’àmbit social i que tinguin disponibilitat preferentment en horari de matí. Des de la Fundació Marianao s’oferirà una formació inicial i també un acompanyament molt proper a totes les persones voluntàries.

Si tens interès en rebre més informació sobre aquesta iniciativa, el proper dijous 26 de gener de 2023 a les 17 hores tindrà lloc una sessió informativa sobre la iniciativa i pots inscriure’t al següent formulari per rebre totes les comunicacions.