Divendres 10 de maig, vam celebrar el 1r Torneig de pàdel solidari amb empreses, un torneig que ha volgut fer visible l’aposta per la responsabilitat d’aquelles empreses que formen part del programa Incorpora i col·laboren de manera activa amb la Fundació Marianao per la integració en el mercat de treball de les persones que tenen més dificultats.

El torneig, en el qual van participar representants de les empreses Àltima, Pulim, Seind, Ciments Molins, Associació d’empreses de Sant Boi, CMG Servicios Industriales, Diswork, Fundació Llor, Caixabank i el programa Incorpora de ‘la Caixa’), va tenir lloc a les pistes de pàdel de l’Àccura Sant Boi i va finalitzar amb un refrigeri a les mateixes instal·lacions, al restaurant Droop del grup Diversus.

Jornades com aquesta serveixen per trobar-nos en espais de relació diferents als habituals i reconèixer la feina ben feta de tantes empreses que creuen en les potencialitats de les persones i que han dipositat en la Fundació Marianao la seva confiança per poder col·laborar en la contractació de persones i fomentar la responsabilitat social i l’economia del bé comú.

Volem agrair el suport del programa Incorpora de la Fundació bancària ‘la Caixa’, un programa que fomenta la responsabilitat social de les empreses per transmetre el valor que té donar feina als col·lectius més vulnerables.

També volem donar les gràcies a l’equip de l’Áccura Sant Boi i del restaurant Droop Diversus, per sumar-se a la jornada solidària oferint les instal·lacions, el suport del seu personal i un refrigeri.