El Punt Òmnia de la Fundació Marianao ofereix nous cursos de formació perquè t’endinsis en l’ús de les noves tecnologies. La programació ofereix monogràfics de diferents nivells (inicial, intermedi i avançat) per treure el màxim rendiment als teus dispositius tecnològics. Una programació completament gratuïta i oberta a persones de qualsevol edat.

A conseqüència de la situació de crisi sanitària i per tal de protegir la salut de les persones treballadores, voluntàries i participants, totes les activitats del Punt Òmnia són online.

A continuació pots consultar tota la programació:

 • Iniciació. Curs d’inciació per aprendre a utilitzar l’ordinador i les principals eines online. (Nivell inicial)
  Els dimarts de 9 a 10 hores, del 8 de març al 13 d’abril.
 • App’s. Treu el màxim rendiment del teu telèfon intel·ligent o tauleta i descobreix com et pot ajudar en el teu dia a dia. (Nivell intermedi)
  Els dimarts de 10.15 a 11.15 hores, del 8 de març al 13 d’abril.
 • Presentacions digitals. Crea presentacions atractives i originals amb eines com Google, Prezi, Videoscribe o Genially. (Nivell avançat)
  Els dimarts de 12.30 a 13.30 hores, del 8 de març al 13 d’abril.
 • Xarxes socials. Aprèn a utilitzar les principals xarxes socials: Twitter, Instagram, Facebook o YouTube, entre d’altres. (Nivell intermedi)
  Els divendres de 9.30 a 10.30h, del 12 de març al 16 d’abril.
 • Preguntes Freqüents. Un espai online per resoldre dubtes sobre l’ús de les noves tecnologies. (Nivell intermedi)
  Els divendres de 12.30 a 13.30h, del 12 de març al 16 d’abril.


Inscripcions

Inscriu-te a un o més cursos de la programació fent clic aquí. Com sempre, tots els cursos del Punt Òmnia són gratuïts i oberts a tota la ciutadania.

Si vols resoldre dubtes o més informació, truca’ns al 93 630 30 62.