Participació i Comunitat

Punt Òmnia

Treballem per la inclusió social a través de les noves tecnologies.

A la Fundació Marianao promovem la inclusió digital i treballem per apropar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) als veïns i veïnes del barri i la ciutat de Sant Boi.

Des del Punt Òmnia oferim cursos de formació de diferents nivells i que s’adrecen a col·lectius i persones d’edats diferents, amb especial atenció per les persones que pateixen malalties de salut mental i la gent gran.

L’espai també ofereix franges horàries d’accés lliure als ordinadors i compta amb el suport d’una persona que dinamitza l’espai i assessora a les persones que ho necessiten.

Dona gran fent classe d'informàtica a la Fundació Marianao.

Apropem les noves tecnologies a la ciutadania!

Com ho fem?

Cursos i monogràfics

El Punt Òmnia ofereix una programació diversa de formació per millorar les competències digitals: ofimàtica, fer tràmits i gestions online, edició de vídeo o disseny gràfic, són algunes de les propostes.

Accés lliure a ordinadors i Internet

Oferim accés lliure a la tecnologia per a conèixer i aprendre les diverses eines digitals necessàries al nostre quotidià.

Amb les entitats santboianes

Col·lectius i associacions de la ciutat participen de forma regular i estable a l’espai per millorar les competències digitals.

Xarxa Òmnia

L’espai forma part de la Xarxa Òmnia, de la Generalitat de Catalunya, i treballa en coordinació amb espais d’altres municipis.

Vols més informació?    Dona ara