Participació i Comunitat

Vente Pa’Ká

El programa d’oci nocturn i alternatiu autogestionat pels joves de Sant Boi.

Vente Pa’Ká (VPK) ofereix activitats d’oci alternatiu el cap de setmana, en horari de tarda i nocturn, amb quatre línies de programació: tallers culturals, esports, activitats extraordinàries i espais joves oberts.

Es tracta d’una iniciativa liderada pels joves, que proposen les activitats i s’organitzen i autogestionen per impulsar-les. Twerk, bodypainting, tallers de cuina, idiomes o teatre social són algunes de les propostes que formen la programació, a més de la lliga de futbol sala i tornejos de tot tipus.

Les activitats tenen lloc a les instal·lacions de la Fundació Marianao, en equipaments públics com poliesportius i centres educatius, seus de diverses entitats o bé a espais públics a l’aire lliure de la ciutat, i són gratuïtes per qualsevol jove d’entre 15 i 35 anys.

VPK proposa un oci integrador i saludable amb voluntat de fomentar l’apoderament, la creativitat i les relacions positives entre els joves.

Com ho fem?

Autogestió i lideratge juvenil

Les activitats que es programen a Vente Pa’Ká es decideixen a partir de les propostes i motivacions de participants, voluntariat i l’equip dinamitzador.

Foment de la participació

A Vente Pa’Ká busquem que siguin els propis joves qui imparteixin els tallers i activitats que es programen perquè comparteixin les seves habilitats i coneixements amb els seus iguals.

Oci saludable

VPK ofereix activitats d’oci nocturn en un entorn saludable, lliure de tabac, alcohol i altres substàncies.

Treball en xarxa

Els tallers i activitats de Vente Pa’Ká involucren a entitats, empreses i recursos de la ciutat, que comparteixen el seu coneixement i el posen a l’abast dels nois i noies joves de Sant Boi.

Vols més informació?    Dona ara