Ja estan obertes les inscripcions per participar a la V Trobada d’Escoles de Segona Oportunitat del proper 29 d’abril. Una trobada que enguany es realitzarà exclusivament online i que servirà per compartir espais de reflexió i aprenentatge al voltant de la innovació educativa i l’abandonament escolar prematur. Des de l’Associació Espanyola d’Escoles de Segona Oportunitat donarem la paraula als joves, a persones compromeses del món educatiu i social, de l’administració pública i del sector privat. Reflexionarem des de diferents mirades i aproximarem algunes respostes per construir oportunitats educatives.

Registra’t gratuïtament a la jornada fent clic aquí i podràs seguir l’acte en directe, participar-hi i contactar amb la resta de participants. A més, també tindràs accés a tot el contingut que anirem generant.

Pots consultar el programa de la jornada aquí.

La V Trobada d’Escoles de Segona Oportunitat és una jornada coorganitzada per l’Asociación Española de E2OFundació El LlindarSalesians Sant JordiFundació GentisFundació ComtalFundació Adsis i Fundació Marianao.

Us hi esperem!