L’Espai Mercè Rodoreda acollirà dissabte 26 de novembre les primeres Jornades del Banc del Temps Sant Boi. El Banc del Temps és una organització comunitària que promou un sistema d´intercanvi de serveis i habilitats per temps on tothom té cabuda. Iniciatives com aquestes contribueixen a fer la nostra societat més justa,  equitativa, solidària i sostenible.  

Els socis del Banc del Temps han impulsat aquestes jornades amb l’objectiu de donar a conèixer què es un Banc del Temps, perquè existeixen, quins són els orígens, per què són importants, quines altres iniciatives d’economia solidària existeixen i molt més!  Tot això durant un matí molt entretingut on també podreu gaudir de diferents tallers que exemplifiquen alguns dels intercanvis que podem trobar al Banc del Temps i compartir un espai de relació al dinar popular que tindrà lloc a partir de les 14h.  

Les jornades, que són gratuïtes i obertes a tota la comunitat, s’inicien a les 11h a l’Espai Mercè Rodoreda de la Fundació Marianao (plaça de Mercè Rodreda, número 5).