El Servei Jurídic Comunitari de la Fundació Marianao és un servei gratuït i universal que atén aquelles persones que, per diverses circumstàncies, es poden trobar amb dubtes o dificultats per fer efectiu l’exercici dels seus drets. Des del servei s’informa i s’orienta la ciutadania sobre què fer, on acudir i quins procediments seguir davant problemes o tràmits legals.

Totes les persones que formen l’equip del Servei Jurídic Comunitari són professionals del Dret i voluntàries i busquem ampliar-lo pel proper mes de gener de 2024.

Fer voluntariat al Servei Jurídic Comunitari

  • Busquem persones titulades en Dret i amb experiència en l’àmbit civil, laboral, administratiu, penal, tributari o mercantil.
  • Les funcions i tasques d’aquest voluntariat són oferir informació, assessorament i orientació en matèria jurídica a la ciutadania que prèviament ha demanat cita.
  • El compromís mínim que requereix aquest voluntariat és d’entre 1 i 2 hores setmanals, concentrades en un sol dia. L’atenció a la ciutadania és presencial a la Fundació Marianao o bé en format híbrid quinzenal: una setmana és presencial a l’entitat i l’altra setmana l’assessorament a la ciutadania es fa per telèfon.

Si tens interès en l’oportunitat de voluntariat i vols més informació, escriu-nos a voluntariat@marianao.org.