La Fundació Enriqueta Villavecchia és una entitat sense ànim de lucre que cobreix les necessitats d’infants i joves malalts de càncer o d’altres malalties greus, i el suport a les seves famílies. Sis dels joves a qui atenen, que han passat per processos oncològics que els han deixat amb problemes físics, de la parla o socials van visitar el Casal de Joves de Marianao el passat divendres, 23 de febrer.

Allà, els joves de Marianao els van rebre amb els braços oberts per fer-los sentir part del grup, la qual cosa van agrair molt. Tots junts van participar en diferents activitats i jocs distribuïts en racons a l’espai del Casal de Joves de l’edifici principal de la Fundació Marianao al llarg de 3 entretingudes hores.

Pels joves de la Fundació Enriqueta Villavecchia va ser una experiència molt enriquidora perquè tenen poques oportunitats de relacionar-se d’aquesta manera amb gent de la seva edat, i també ho va ser pels nois i noies del Casal, que van conèixer de primera mà aquesta realitat. En paraules de Mònica Petit, coordinadora del Casal de Joves, “l’experiència va ser tan maca que vam acabar emocionats, i espero que la puguem repetir de forma trimestral”.