Infància i Famílies

Casal Infantil i Juvenil

Al Casal els infants i joves gaudeixen del lleure adquirint valors i fomentant les relacions positives.

El Casal de la Fundació Marianao és un espai de trobada, relació, joc i participació, on els infants i joves fan amistats, aprenen i creixen en valors.

Un espai que permet a infants i joves viure experiències enriquidores i d’aprenentatge a través d’activitats lúdiques, on es fomenten les relacions positives, es promou la salut i la descoberta de l’entorn treballant hàbits saludables i gaudint de l’esport i la natura.

El Casal obre les tardes de dilluns a divendres durant el curs escolar i també realitza colònies i activitats d’estiu.

Infants a la ludoteca del Casal Infantil de la Fundació Marianao

“Al Casal mentre fem els deures ens divertim! El que més ens agrada són les colònies perquè cada dia aprenem coses noves.”

Abel i Bruno Ferriz

Com ho fem?

Educació en valors

Treballem perquè els infants i joves aprenguin a viure i conviure en una societat democràtica i saludable educant en els valors de la llibertat i la responsabilitat, la igualtat i la solidaritat, el respecte pel medi ambient i els hàbits saludables.

A més, fomentem que els infants i joves tinguin un pensament crític que els permeti analitzar la realitat que els envolta.

Salut, esport i natura

Al Casal es promouen els hàbits saludables, l’esport i el respecte i gaudi de la natura. Anem a fer natació un dia a la setmana, fem excursions i senderisme per conèixer i gaudir el nostre patrimoni natural i promovem la salut de forma transversal.

Èxit escolar

El Casal Infantil i Juvenil de la Fundació Marianao inclou espais de suport escolar per fer deures i activitats acadèmiques amb el suport d’educadors i educadores. Perquè un dels nostres reptes és acabar amb el fracàs escolar dels infants i joves de Sant Boi.

Acompanyament individualitzat

Oferim acompanyament individualitzat i integral a tots els infants i joves que participen al Casal i treballem en xarxa amb els recursos socials, educatius i de salut per garantir el seu benestar.

Vols més informació?    Dona ara