Un concurs de disfresses o una rua de carnaval seran algunes de les activitats amb què arrenca la segona fase de la 18a Edició del Vente Pa’ka a partir d’aquest divendres, 9 de febrer. El programa d’oci alternatiu gratuït de la Fundació Marianao per a joves de 15 a 35 anys a Sant Boi de Llobregat té un munt de tallers, cursos, jocs, esports i “bombes” preparades per a les nits dels propers sis caps de setmana, fins al 17 de març.

Com sempre, les activitats han sigut proposades i construïdes pels propis joves del barri i ciutat per fer disponible una àmplia oferta de possibilitats que podeu trobar en el tríptic al final de la notícia. A més, aquesta segona fase porta com a novetat que les nits de divendres s’allargaran fins a les 3 de la matinada.

Carnaval, zombis i esports alternatius

Les “bombes” del Vente Pa’ka són grans esdeveniments que es realitzen de forma extraordinària. En aquesta fase, n’hi haurà sis. A banda del concurs de disfresses (divendres 9 de febrer) i la rua de carnaval (dissabte 10 de febrer), també hi haurà una nova invasió zombi després de l’èxit de la de l’anterior fase (dissabte 2 de març), una festa dels 2000 (divendres 8 de març) i un concurs musical (dissabte 9 de març).

La fase es tancarà amb una “ultrabomba” titulada “La picada de l’esport”, endinsant-se en el món de l’esport d’una forma diferent per descobrir esports alternatius. Els amants de l’esport també trobaran les habituals lligues de futbol, bàsquet, volei o pàdel, a banda de campionats de ping-pong o futbolí. Però qui tingui altres interessos, segur que trobarà algun curs o taller que li interessarà entre les desenes d’opcions que hi ha de diferents disciplines.

En aquest tríptic trobareu totes les activitats de la fase, a les quals us podeu inscriure a través de la web del programa: www.vpk.cat.