Infància i Famílies

Orientació i Acompanyament familiar

Un espai per parlar amb calma i confiança de les relacions familiars.

Els canvis i les incerteses que sorgeixen al llarg de la vida, de vegades, requereixen l’acompanyament de professionals especialitzats. En aquestes situacions, des de la Fundació Marianao et podem orientar i ajudar a trobar respostes.

Des del nostre servei d’orientació i acompanyament a les famílies treballem per millorar el benestar personal, familiar i social de les persones que atenem. Un servei enfocat des d’una perspectiva preventiva, des d’on detectem i reforcem les capacitats i fortaleses de les famílies per afavorir les relacions familiars saludables i enfortir les habilitats parentals.

Mare del Servei d'Orientació i Atenció a les Famílies de la Fundació Marianao

“Les famílies ens ajudem les unes a les altres amb el suport de les psicòlogues.”

Carmen Sanmartín

Com ho fem?

Tallers i formacions

Realitzem tallers i formacions sobre benestar, creixement personal i qüestions relacionades amb l’educació dels fills i filles en cada etapa del creixement dels infants: com potenciar l’autoestima, posar límits, donar autonomia, gestionar conflictes, noves tecnologies, etc.

Acompanyament individualitzat

Donem suport terapèutic i orientem quan hi ha una dificultat relacional o emocional i abordem qüestions com les dificultats en l’educació de fills i filles, el fracàs o absentisme escolar, la sobrecàrrega familiar, les separacions o divorcis, els problemes de convivència o el dol, entre d’altres.

Orientació i recursos

Acompanyem i connectem amb la xarxa de serveis i recursos del territori per oferir l’orientació més adequada a les necessitats de cada família en àmbits com l’educació, la salut, el lleure, el treball o l’habitatge, entre d’altres.

La xarxa SOAF de Catalunya

El nostre servei forma part de la xarxa SOAF (Serveis d’Orientació i Atenció a les Famílies) de Catalunya. Pots consultar tota la informació sobre els SOAF en aquest portal web oficial de la Generalitat de Catalunya.

Vols més informació?    Dona ara